Vad Gör Du?” “vill Vaddå?” Pojken Rör Sig Och Låter Hans Kuk Löpa Mellan Skinkorna.


Jag var väldigt stolt över min kuk, inte bara för att den mätte 19cm, utan den var också spikrak och ganska grov. Att folk berömde mig för att va bra målvakt var inget nytt, men att någon berömde mig för mina muskler och utseende, utöver föräldrar och mostrar och fastrar mm, hände inte ofta alls.

Första lektionen var fysik och jag somnade till lite mot slutet och blev väckt av Rickard som sa;
"Vakna nu idiot, vi slutar"
"åh, ja råka somna" sa ja lite grötit och följde med Rickard och Peter, en annan kompis ut ur klassrummet.

Jag klädde av mig helt naken och ställde mig framför figurspegeln på mitt rum.
Jag hade skaffat mig ett halv flak med hälften cider och hälften 5.2% öl, och en halv vodkaflaska om det blev shottävlingar.
Hon vände ögonen till Lisa och sa någonting och när hon vände sig tillbaka fastnade hennes blick än en gång på min, och jag trodde jag kunde skönja ett leende på hennes läppar precis innan hon kastade sitt bruna hår runt sig för att få blicken rakt fram mot målen som visades med projektor på vita tavlan.
"inte så mycket, jag är knappt påverkad", svarade jag och undrade vart detta skulle leda, hon var så jävla sexig i korta tights och en storskjorta som var uppknäppt långt ner så man såg klyftan mellan hennes fina bröst.
"du måste ju också ta av dej Patrik!" frågade Rickard när vi kommit halvvägs.

Fönstret mitt emot

Drar ut stolen åt henne.
Samtalet går efter en stund över på mera intima detaljer.Smeker det tunna tyget på bikinitrosan och ljumsken mjuka hud.
- Kanske inspirerande.
- Ta den här. Tar sedan en rundtur i lägenheten.Hans händer vandrar över bröst och höfter.

Allemannseie (Norsk) Del 3

Jeg lekte, sugde og runket monsterpikkene til de to gamle pervoene lenge. Jeg satt naken mellom de to gamle grisene.

”Faen Karl” sa Albert. ”Hora di er så jævla deilig. Karl pumpet den bestandig opp så mye som jeg klarte. Etter at den var helt oppblåst brukte Karl å trekke den forsiktig ut, slippe litt luft ut av den og sette den inn igjen – for så å blåse den maks opp.

Mannen och pojken

“Heej.. vad gör du?” “Vill vaddå?” Pojken rör sig och låter hans kuk löpa mellan skinkorna. Han hade hunnit med halva drinken och lika många kapitel innan en försynt knackning på den öppna sovrumsdörren drog honom ut ur bokens värld.
Pojken på sin sida upplever bara befrielse. “Kom hit” lade han till I mildare ton, och pojken gick fram till sängen men blev stående vid fotändan med blicket I golvet. Pojken låg på magen med ansiktet vänt mot honom och I ljuset syntes små lätta fjun på pojkens rygg och stjärt. “Mmm du vet..”. Så lägger han sig över pojken och pressar hastigt in kuken I den unga kroppen. Han greps av en lust att ta den I munnen men den står så hårt mot pojkens mage att han inte lyckas. Han drog sig till minnes den föregående kvällen och en märklig känsla av skamblandad lust sköljde över honom: De hade hållit till på varsitt håll I det stora huset under eftermiddagen.
Mycket ömt och försiktigt vände han den sovande över på ryggen. “Det ser du väl” svarade mannen lite retligt och ångrade sig direkt, -hoppades att han inte framstått som vresig.


Jag pussar dina bröst och ställer dig sedan på knä i sängen.
Jag letar fram en liten svart dildo och smörjer in den med lite glidmedel och slickar din rumpa en sista gång innan jag sakta för in den i stjärten.
Jag stoppar ett finger i din mun men du säger ”Jag vill ha din kuk i munnen”
”Ställ dig på knä” säger jag och hjälper dig ner framför spegeln så att båda två kan se.
Jag gnider mitt ansikte mot ditt och sen låter vi tungorna virvla runt varandras.
Efter en stund drar du trosorna åt sidan. ”Slicka mig” säger du och sänker ner fittan mot min mun. Sakta trycker jag in den centimeter för centimeter, båda stöna okontrollerat. N'Joy

Jag vaknar av att du sitter gränsle över mitt ansikte och smeker dig själv utanpå trosorna.