Sandra Är Klädd I Ett Par Slitna Jeans Och En Vit, Skjorta Som Är Oknäppt Nog Att Visa Hela Hennes Bh.

Jag kan inte undertrycka ett högt stön när jag sluter mina ögon, lutar huvudet tillbaka och njuter.

Jag går in i badrummet och tar av mig morgonrocken. Så plötsligt sträcker hon ut sina händer, tar tag fasta tag om mina bröst och pressar tungan djupt in i mig. Jag har stått och väntat i en jävla timme!” Trots det är hon vackrare än aldrig förr. Sandra är klädd i ett par slitna jeans och en vit, skjorta som är oknäppt nog att visa hela hennes BH. Lång och smal, men med fullt tillräckliga kurvor. Vi passerar vakterna som ser på oss med vidöppna ögon och flyr ut i den varma natten.

Hon ser på mig med brinnande blick. ”Har du en cigg?” Jag tittar på henne när hon tar av sig morgonrocken. Jag kommer inte på vad jag ska svara. Vi pratar och skrattar i varsin morgonrock. Alltså, du ser inte klok ut!” Jag tar henne i hand och vi springer mot utgången följda av stirrande blickar.

Den enda han svara var, jag spruta min sperma i hennes fitta.

Jag vaknade först denna sköna lördag. Så jag tror att den som kommer komma till mig är du mitt hjärta.Jag ligger kvar på sängen och du kommer in. Du kryper längre upp, kysser min mage och bröst sen halsen och munnen. Härligt hård. Tar hans kuk i min hand och runkar den lite sen för jag den mot min mun, den är skön och väldigt hård. Han har visat att an står med en hård kuk men går inte att övertala. Jag fortsätter smeka och knäpper upp din gylf. Samtidigt känner jag din hårda kuk nosa sig in i min svullna fitta. Kille nr tre smeker lite försiktigt över min rumpa där jag står framåtlutad och kysser dig. Känn sa du peka på din kuk. Massa killar i ett kök, kan bara gå på ett sätt.


-Jaha och sedan sa hon med ett leende, hur skall jag se ut sedan?Det bästa den här gången var att när jag runkade kuken den kvällen och sprutade satsen på magen kunde jag ana att nästa sats inte skulle hamna på magen utan djupt och långt inne i Evas fitta…
Skall jag fortsätta?
-Tror du det här lockar fram en ståkuk, för det vill jag känna mot kroppen i kväll, frågade hon leende
-Helt säkert svarade jag och då visste hon ju att jag hade haft och hade ståkuk för fullt sedan länge.Jag tror jag fått nåt kilo till över baken så jag tog av mig trosorna, visst blev det bättre?
Kommentarer tas tacksamt emot!Jag duschade och runkade ståkuken som redan fått en droppe försats på toppen då jag sett hur läcker Eva såg ut i den korta kimonon.
-Sätt dig på stolen där sa hon, men blunda först, jag är naken och skall sätta på mig underkläder först, sa hon
Vinet hade gjort mig lite tuffare och så var jag rejält kåt så jag skojade lite med henne om rådgivningen.