Och Herregud, Bröstet Jag Höll Om Var Ju Mycket Större Än Min Frus Ganska Små.

Hon var våt.
Jag var nu helt tillfredställd och för att avsluta för henne med fick jag ner henne på rygg och begravde mitt huvud mellan hennes ben. Och herregud, bröstet jag höll om var ju mycket större än min frus ganska små. Hon dunkade huvudet mot väggen och kved.Hon tog tag i mig och snart gjorde vi det som vi absolut inte skulle gjort. Lukten var fel och håret var ju spikrakt, inte lockigt som det skulle vara.
- Förlåt, men jag trodde.... Jag vågade inte röra mig.

Husbygget


Som ni alla vet, så är det otroligt mycket enklare att tapetsera om man har någon till hjälp.
Det är ju naturligtvis inget försvar för det som hände, men jag kände att det var en bidragande orsak.
-Ja då sa jag, det ordnar sig säkert.
Det är konstigt hur en del tonårsflickor tycks vara fullständigt omedvetna om den påverkan dom kan ha på oss män, med sina nyutvecklade kroppar, och sitt sätt att röra sig.
Tack för mig.
-Jo, sa jag, det skulle jag kunna göra, men tänk om din mamma dyker upp då?
Hon hade börjat smeka sina bröst igen, med sin fria hand, och jag närmade mig en utlösning med stormsteg nu. , och så började hon sakta runka mig.

Han tittade på
henne där hon låg, ulkande av gråten och med saften från hennes otillfredsställda fitta rinnande efter låren och så sa
han "Nu ligger du absolut stilla här tills jag är klar!Det kändes rätt med något mjukare och mänskligare idag, helt enkelt.Det brann som eld när hon öppnades och han kom in en liten bit. Efter ytterligare ett par signaler hörde hon hur någon
harklade sig därute, och sedan kom en lapp in genom brevlådan. Med långa varma
duschar och slappt strosande i lägenheten med bara en tjock lång tröja på sig. Först därefter lät hon fingrarna sjunka in i sig; först ett och sedan ett till. Hon blundade och såg
framför sig hur en ung kvinna, endast iförd en stor pyjamasjacka av flanell, låg bredvid henne lika nyvaken och dåsig
som hon själv.

Snickaren drog ner henne på golvet, tog fram en redan hård kuk och sa bara "Sug!Däremot
var det ledsamt att det inte låg någon mer i sängen. Hon lät ena tummen smeka, gnugga och vibrera över kittlaren tills det kom. Han tog
kittlaren mellan tumme och pekfinger och liksom rullade den inuti sin lilla kåpa. Hon arbetade sig upp
till en ilska som närmade sig hysteri, med en stämma som hela tiden hotade att slå över och med ögon blanka av
vredestårar.Hur hennes händer skulle leta
sig upp innanför pyjamasjackan och smeka den andra på ryggen och hur den andras könshår skulle kittla hennes
eget rakade venusberg. De var så hårda att hon inte kunde andas på, som det kändes, flera minuter.Någon att krama om och känna värmen ifrån, en kille att smeka
och bli smekt av.

Mats och Julie del 1


Han gick ut ur rummet och in i hallen, där han öppnade garderoben och tog ut diverse föremål. Julie var en mycket prydlig och ordningsam ung kvinna, hon hade aldrig varit i några som helst trubbel, inte ens under de jobbiga tonåren.
- Svara mig! Julie försökte att fortsätta att koncentrera sig på sina studier, det var ju snart tenta, men hon försökte bara lura sig själv.
Plötsligt tog en hand ett hårt tag om hennes nacke.
Då gav han henne en hård örfil på högra kinden för att visa vem det var som bestämde, och hon stannade snällt i sängen.Hon vred på sig och gnydde hjälplöst.
- Luta överkroppen mot väggen och puta med stjärten beordrade han henne.Innan Mats tog hennes oskuld hade hon närstan inte alls haft något intresse för sex, hon hade inte ens onanerat.