Monica, Andrea Och Linn Hade Hunnit Ett Tiotal Meter I Förväg, Och Nu Hade Kopplet Sträckts.

Curriculum, II

Precis som resten av huset var rummet exklusivt inrett, som om det vore en gammaldags herrgård. Exakt vad det skulle innebära visste jag inte, men med tanke på hur Monica verkade tycka om att hantera en ridpiska så kunde jag föreställa mig att det skulle bli smärtsamt. Monica, Andrea och Linn hade hunnit ett tiotal meter i förväg, och nu hade kopplet sträckts.

”Jag har i många år funderat på att lära upp flickor till att bättre ta vara på sin sexuella makt. Under de dagar som gått sedan jag blev infångad hade jag flyttats mellan flera ställen, alltid med ögonbindel.

”Slav, det här är Linn”, sade Monica och gav mig en mild knuff framåt. Hon såg mer europeisk ut, med långt, vågigt ljusbrunt hår och en smal kropp. Den andra långsidan vette ut mot trädgården, och hade stora fönster och en dubbel glasdörr utåt.

Andrea svarade efter viss tvekan.


-God morgon älskling!
Hela min värld höll på att rasa samman.Plötsligt lyste hon upp.Sussie slickade mitt kukhuvud så skönt, sedan kände jag hur hon tog tag i min kuk med ena handen.
Hennes händer drog sakta av mej shortsen, ner längs mina ben och tills sist slängde hon dom på golvet.Jag trodde inte att jag kunde bli kåtare, det kändes som om jag när som helst skulle explodera.Frågade hon igen.Oh det var en härlig syn, äntligen skulle jag få smaka på denna helt underbara varelse.

Sussi kom då in i köket och vi satte oss runt köksbordet.
-Jag tror att hon har kommit på oss nu, Daniel?
Anki tittade på mej och sedan på Sussie.
-Ja, ja, visst!! Sa jag.Hennes höfter börjar röra sig i cirklar, där sitter hon i min famn och gnider sig mot min kuk.

Anki gick fram till mej och tittade mej i ögonen, samtidigt greppade hon tag om min kuk.