Min Mun Uppfylldes Av Ollonet Och Lite Av Skaftet, Sen Var Det Stopp.

Jag såg mig omkring ett tag och fick till slut syn på en dörr där det stod: Information. Nu var bara frågan var jag skulle ta vägen? Genast kände jag hur det började rinna ur min nakna fitta och jag slet fram en hög pappersnäsdukar vilka jag satte mig på. Jag ville ju inte gå omkring med en stor blöt fläck på klänningen, även om tanken i sig var rätt så upphetsande.När jag lade handen på växelspaken satte fantasin igång och började arbeta för högtryck.
Jag satte mig i bilen och började körningen som skulle ta lite mer än tio minuter.

Beundran på distans

Stryker dig över låret och känner hur du skälver när jag gnider min hand mot din fitta som fortfarande är våt och svullen, Låter ett finger glida mellan dina läppar och trycker lätt med tummen mot din anal.

Sitter med blicken fäst på hörnet några kvarter bort utanför din mörka lägenhet och väntar medan jag stryker kramande om mitt bultande skrev när jag får syn på dig. Lägger mina läppar mellan dina skulderblad och låter händerna glida längs med dina sidor när jag sätter mig ner på huk för att knäppa upp din kjol..Ser hur du spänner din kropp när min kuk trycker mot svalget och retar din kräkreflex. Det känns som din orgasm pågår i evigheter och jag drar ner tempot när den till slut ebbar ut men ger lika mycket eftertryck varje gång jag stöter mig in i dig och börjar stöna grumligt när jag känner det avlägsna pirret.Jag drar dig hårt mot mig så jag känner dina sittben slå mot min kropp och kastar dig framåt hårt med min kropp mot bänken varje gång jag stöter kuken i dig.

Tårarna rinner sakta över dina kinder och det enda ljud du ger från dig är svaga stön av den svidande läderremmen. Jag sätter mig framför dig med handen över ditt ansikte med tumme och pekfinger på vardera sida om din näsa och sätter ett manande pekfinger över min dolda mun medan grannen lojt travar iväg ner för gatan.

Spanien resan.


- My name is José.Log han.

Det var någon som knackade på dörren.

Några månader senare fick jag reda på att jag var gravid.Hickade Silvia och log.
- Me öppna då !
- Tjejer, vi har fått en liten gäst..Hickade jag och drog med mig killen till sängen.
Tjejerna och jag som brukade hålla ihop på den tiden hade precis tagit studenten och vi bestämde oss för att ta en resa tillsammans, och det blev till spanien eftersom det både var ett billigt grupp-pris och för att det var soligt och vi alla kunde någorlunda spanska.
Sa han efter en stund.Sa han lydigt och smekte sig på byxlinningen.
- Wow, Silvia ta honom hårt!! You ah are ah so hot ahah!!

- Hello girls...Sa han på engelska med en tydlig spansk accent.

Vi pratade om gamla skolminnen och gamla ligg vi haft och skrattade så vi höll på att kikna.Sa han och juckade mot oss.
- Vem kan det vara? Svarade vi i kör.

Hans sperma FORSADE in i mig och jag skrek och skrek av kåthet.

Ungdomsdrömmar, forts

Jag drog ner förhuden och blottade ollonet som var alldeles framför mitt ansikte, jag öppnade munnen och sög in Lasses kukspets, som även i skrumpet tillstånd var jättelikt. Lasses skratt var aningen dämpat eftersom han brottades med sin mors jättepattar.Hennes stjärt guppade snabbt och hängmagen klatchade hårt mot Lasse, vars huvud var begravt under Anitas väldiga hängbröst. Min mun uppfylldes av ollonet och lite av skaftet, sen var det stopp. Jag fick hänga med för att inte tryckas ur henne eftersom min kuk bara var hälften så stor som Lasses trots att jag ändå hade ett praktfullt organ.Lasses kuk var fortfarande så styv att den utan problem stod stadigt under Anitas häftiga rörelser.Fortsatte hon.Både Lasse och Anita stönade. Ollonets topp fixserades mellan fittläpparna.Det såg ut som ett glas seg mjölk rann ur det gapande fitthålet och ner över den slaknande fläskkorven som låg tungt åt sidan över Lasses lår.
-Nu vet vi att det fungerar. Sa hon, samtidigt som hon drog baken åt sig så min kuk ploppade ur hennes hål och fjädrade hårt upp längs magen. Det var som att hålla i en sprutande brandslang.