Men Det Som Gjorde Situationen Märkvärdig Var Att Hon Var Helt Slätrakad Och Janna Såg Rakt In I Hennes Fitta Som Var Alldeles Bar Och Hårlös Som På En Liten Flicka.

undrade jag nervöst.
Jag var stum och kunde knappt andas.
- Nej, absolut inte.
Jag började genast att slicka hennes rövhål och det smakade fantastisk gott. Jag visste att jag skulle ha matteprov i skolan idag så jag läste på några minuter till det innan jag begav mig av till skolan.Det vore fantastiskt.Jag var oskuld och hade vissa fantasier om sex, men trodde inte att jag skulle få uppleva det på länge. Jag trodde att det var dumt sagt, men det var det tydligen inte. Jag tål vilken kritik som helst.Hon gick fram till mig med en misstänksam min:
- Hej, så du gillar att titta på min röv, va? Hennes underbara röv var för mycket för mig.
För varje stöt jag gjorde stönade Hannah till, samtidigt som hon pullade sin dyblöta fitta.Jag sprang faktiskt till Hannah och ringde på dörren.Det var ganska mörkt där och hur tyst som helst.

Kala fakta - del 1

Janna lät pek-och långfingret gnugga runt på pärlan på samma gång som hon, helt disträ förstås, pillade med den andra handens pekfingernagel på sin vänstra bröstvårta och i det ögonblicket ilade det till, rakt ner mellan låren. Hon höll ihop låren och la handduken över knäna. Sakta, mycket sakta, började hon försiktigt jucka sig själv och det var verkligen tyst inne i bastun. Men det som gjorde situationen märkvärdig var att hon var helt slätrakad och Janna såg rakt in i hennes fitta som var alldeles bar och hårlös som på en liten flicka.
Och så var vi där vi brukade, maten smakade, ännu en vinflaska öppnades och utanför la natten sitt mörka täcke runt omkring oss.
Det sista sa hon så tyst hon kunde, nästan så att hon viskade och i mig bultade en förväntan som jag inte kände igen. När hon särade sina ben gled de inre blygdläpparna upp och jag såg hur våt hon var innanför.
Då förstod jag och kände hur jag rodnade.
-Berätta, sa jag och satte ett glas vin i handen på henne.Då spruta han alltid inom några sekunder. Men nu satt hon där inne i avslappningsrummet på badhuset och stirrade på en annan kvinnas fitta.Fler äventyr med Julia, Åsa och Sara kommer.
Jag sneglade på passageraren i framsätet, en äldre man.
Åsa särade på benen. – Kom hit och slicka mig bad hon. – Och vad får jag för det fortsatte jag att retasSnabbare och snabbare förde jag in och ut mina fingrar.
Jag vänder mig nu på för att kyssa henne som har ägnat sig åt mig.Eftersom det var så varmt ville vi inte åka utomlands.
- Mmm du smakar salt sa hon efter ett tag. Med en lättnande suck lägger hon sig stilla.
Jag lekte en stund till med Åsas fitta, men då jag inte ville att hon skulle få en högljudd orgasm slutade jag och sträckte tillbaka flaskan till föraren och väntade spänt på hennes reaktion.
Jag slickar Åsa igen samtidigt som jag gungar min bak från sida till sida och försöker locka till mig en och annan slick.Får jag?
- Det var en njutbar överraskning skrattar jag och ställer mig bredbent över henne.
Under denna period var vi på Västkusten och latade oss.


Hon hade vuxit rejält och var ingen liten flicka längre utan en ung tjej i början av sin väg till att bli kvinna.
– Vänta lite, kan du inte visa mig hur en kvinna vill ha det sa han.
En ide flög genom mitt huvud.

Det tog inte lång tid innan det gick för honom. Hela tiden jag sög höll jag förhuden neddragen för maximal njutning.Han ville vända på mig mig för att även undersöka baksidan, sakta vände jag över till att ligga på magen och särade på benen för att ge full tillgång till min hemliga region.Det kom betydligt mer ur honom än i somras, Erics manbarhet hade vuxit.Hans tunga roterade runt mina nipplar som han nafsade försiktigt i. Min mussla var helt öppnad för honom.Han ryckte till när hans lem kände isbitens kyla i min mun, men det måste ha höjt njutningen för han låg kvar med ett nöjt leende på läpparna.

Kryssning med min älskade

Jag kramar mina knän runt ditt huvud.Beröring hud mot hud.
Hon går ut på balkongen, lutar sig mot räcket, ser ut över vågorna och utbrister:
”Man kan verkligen aldrig se sig mätt.”Sommarvinden fläktar skönt mot halsen när jag vevar ner bilrutan. Pussar ditt ollon och lekar lätt med tungan hela vägen ner till penisroten.
Där ligger vi kvar nakna på sängen, alla tre och smeker varandra ömt och kärleksfullt. Lätt trycker jag mitt finger mot din anal när vi hamnar vid nästa rödljus.