Jag Och Tom Hade Inte Träffats Sen Den Där Lördagen I December, Då Han Kysste Mig Hejdå Utanför Hotellet.

Våran Semester del 1

Jag särade på benen så att han fick full insyn, jag kände hur den lilla bikini stringen smet åt runt fittan. Jag tog på mig toppen och vi gick ner till vattnet.
- Ja, men skall väl titta oss runt lite i omgivningarna också, sa Johan.
- I den döljer man ju inget, vill du att jag skall ha en sån?
- Ok, kanske ännu mindre än den här, sa jag och skrattade.De mest spännande var kvar, att gå upp ur vattnet, nu såg jag fler karlar hade tagit upp sina kameror, undra om dom kan se allt, klart dom kan, renrakad som jag är inte ens en liten tofs på musen har jag.
- Kanonsnygg, helt genomskinlig den också.

Jag såg djupt in i hans bruna ögon och hans leende gjorde mig helt förtrollad. Han kom fram till mig på andra sidan sargen och kysste mig. Han hade kanske glömt hur jag såg ut? "Jag kommer snart", stönade han fram efter en stund, och jag la mig ner på rygg intill honom och drog ner honom över mig. Jag öppnade ögonen och besvarade hans leende. Jag lyfte rumpan och han drog av stringen och slängde dem på golvet. Jag och Tom hade inte träffats sen den där Lördagen i December, då han kysste mig hejdå utanför hotellet. Han hade stånd och kröp ner över mig på sängen så ståndet pressades mot min fitta utanpå trosorna. Jag brydde mig inte det minsta om deras kommenterar, för han var den snyggaste kille jag någonsin sett. SÅ JAG VET ATT DET ÄR BLANDAT!