Han Stod Där I Dörrkarmen I En Evighet Och Stirrade På Mig, Och För En Sekund Tyckte Jag Mig Se Något Som Sympati I Hans Blick, Men Det Var Nog Bara Min Fantasi.

I nattens tid...

Du för in ollonet försiktigt i hennes lilla rövhål, Du vet att Du bör vara försiktig, men Du vill inte, för Du vill så gärna spruta i hennes lilla mun och se henne svälja hela satsen. Du hör att skrattet är inne i rummet, men Du kan inte se någon. Du små springer fram till det mörka huset och öppnar dörren, blixtrarna far fram över himlen och Du stänger fort igen dörren. Du vill inte se, Du vill känna efter vad hon gör med Dig. Du smeker hennes klitoris och trycker in ett andra finger och ser på henne när hon börjar att röra sig över Dig, hon darrar och vill komma, Du ser hur hon biter ihop och du får se tänderna som var i Din hals för någon minut sedan bara. Du är vilsen och det är kallt och regnet piskar i ditt ansikte, Du måste ha skydd eller så blir Du sjuk och kanske förlorar ert liv. Du börjar att darra av köld och letar efter en fält eller en tygbit att dra över Din kalla och frusna kropp.

SERUM

Men det gjorde de väl alltid, eller hur?
Martin låtsades inte höra något och satt på den andra sängen parallellt med den jag låg på.
När den första var klar gled han ut. Han stod där i dörrkarmen i en evighet och stirrade på mig, och för en sekund tyckte jag mig se något som sympati i hans blick, men det var nog bara min fantasi. Jag kände mig oskyddad som ett nykläckt fågelunge.
Martin steg äntligen över dörrkarmen och in i rummet för att se ner på mig.
Någonstans mitt i allt detta förlorade jag medvetandet och vaknade just innan soluppgången till ett tomt rum. Hans blodblandade säd rann ur mig och ner på lakanen, det kittlades. Jag låtsades hellre må illa än bli utslängd av honom. Jag kände mig så liten där jag stod, väntandes på hans godkännande av någon sort.
Jag höll på att bli hård. Jag kände igen denna gula ljus.