Han Hade Tagit Om Höfterna Pressat Henne Hårt Mot Sig, Hon Hade Känt Hur Kuken Exploderade Mot Livmodermunnen, Anat Hur Sperma I Vågor Direkt Trängt In I Äggledarna.

Föresten Eva har ringt och sökt dig, jag har glömt att berätta det för dig, hon och Ingemar väntar också barn. Henne gjorde det inget, hon kunde diska, läsa lite, kanske slummar in en stund.

Utmattade, tillfredställda faller dom ihop. Orgasmen drar ut varje dropp ur Ingemar, Han frustar, JA ta allt, hon vill inget hellre, I djupet är fittan vidöppen, sperman har fri passage in i henne.Varför inte pröva nu. I en kraftansträngning lyckas hon göra sig hörd, hon hör sig ljuga. River ur kläderna en av de armstödslösa fåtöljen sätter henne med en kudde under ryggen. När hon reser sig ser hon sperma rinna ur Eva runt Mikaels kuk. Han hade tagit om höfterna pressat henne hårt mot sig, hon hade känt hur kuken exploderade mot livmodermunnen, anat hur sperma i vågor direkt trängt in i äggledarna. Ingemar och Micael pratar minnen omväxlande med att diskuterade om hur det skall fortsätta med björkarna. Hon hade surnat till över Ingemars attityd, tagit Mikael i försvar, vänt sig om för att fortsätta med disken.

Hon förvånades över att hon glömt hur olika de var.

Solsken del 2


På kanten till hängmattan dinglade ett välsvarvat kvinnoben, där låg Yvonne och funderade på om främlingen skulle våga/kunna komma på besök. Anders blundar och stönar, staken är helt omsluten av hennes trånga kramade grotta.
Synen han mötte gav honom nästan kåtslag, Yvonne låg med slutna ögon hennes styva bröstvårtor pekade rakt ut och riktigt skrek efter uppmärksamhet.
Jag ska rida kontrar Yvonne, med vana fingrar styr hon in staken och sätter sig sakta ner.
Yvonnes händer gräver ner sig i gräset, hon gnyr och kastar med kroppen. Han läste åter lappen.Ett par droppar kåtglans rinner ur mynningen på toppen. Anders ställde sig så skuggan föll över Yvonne, efter en liten stund öppnade hon ögonen för att se om solen gått i moln.


Min tur nu ler hon snett och knuffar omkull Anders. det var lika skönt för mig. Yvonne tar en skön dusch och funderar på när hon får möjlighet att ringa denna läckra man.Jag lägger fram några papper och frågar om du vill läsa alltid kul med ett omdöme säger jag, Du tar upp papperen och läser det är porrnoveller.

Vi går ut i köket jag tillagar en underbar måltid, Vi äter och tittar på varandra med hunger, Jag vill bara ha dig nu sitter jag och tänker, du tänker likvärdigt.Nej , Vill du komma?

Jag tar nu fram flaskan med massageoljan som du tidigare sett på sängbordet.

Du börjar närma dig din andra orgasm nu, vi ökar takten, in och ut in och ut djupare hårdare fortare, Jag börjar närma mig också, jag längtar efter att få känna hur kuken växer lite till jag längtar efter att få känna hur kuken rycker inuti dig samtidigt som varm sperma fyller dig. Jag ringer och pratar lite med dig, Vi bestämmer oss för att ses, det går några dar. Du svarar tveksamt ja till frågan.Hmm ok då säger du.Du messar mig och jag kommer, Jag går in och hämtar dig jag säger till dig att vi ska åka en sväng.

Även jag tar av mig kläderna du ser min kuk som står rätt upp du ser hur det redan glittrar på ollonet av förjuice.Jag går fram och smeker dig sakta över hela din kropp, jag tar en fjäder som kittlar över hela dig.

Jag tar av mig tröjan du ser min vältränade mage och muskulösa armar,
Jag känner hur kuken redan börjar bli riktigt hård.

Att lyda en främling (4)

Han gick runt framför henne, visade sig nu för henne.

”Det hjälps inte, Gunilla. Försökte hitta någon som motsvarade hennes egentliga krav på en man.

Gunilla blundade. Att bara få lov att ta någon på det här viset, utan vidare, utan några som helst motkrav, det var som en dröm. Hon tänkte tillbaka över det som hänt och var tvungen att konstatera att hon inte gjort motstånd därför att hon hade gillat det. Han stod kvar medan hon mjölkade ur honom den sista droppen. Att se henne så här efteråt var nästan lika njutbart som det som hänt innan.

*****

Med ett ryck bestämde sig Gunilla för att hon inte kunde sitta där hur länge som helst. Inga trosor under kjolen. Utan att mannen sagt ett ord penetrerade han henne. Den här gången sög hon lite hungrigare, kändes lite girigare. Han såg hur hon tog in först det erigerade organet hon hade i ansiktshöjd, sedan rånarluvan. Vem trodde han att hon var?

När han fattat sitt beslut började han jucka svagt i hennes mun medan hon sög. Hon tog på sig sin jacka som skydd mot blåsten och började gå, hittade utan problem den plats mannen utsett. Men när det blev dags att sluta och hon uppsökte toaletten kom alla de uppdämda känslorna tillbaka.

Jag kände kåtheten stiga igen, pirrade i hela kroppen.Jag bara njöt och njöt. Aldrig hade jag varit så kåt!!! En du aldrig kommer att glömma, sa hon med ett gåtfullt leende. Hon var en sån där som man aldrig visste vad man fick i present av.För min del gjorde det inget om vi bara satt och snackade och lyssnade på musik.Hon såg mycket nöjd ut.
Gick bort till henne, knackade på och hon öppnade i en snäv top och kort kjol.
Han tog tag i hennes höfter och körde in sin hårda kuk till roten och hon stönade av välbehag.Det gick nästan direkt för mig, det var det underbaraste jag känt i hela mitt liv.Jag struntade i det, sköt undan bordet och satte mig bakom henne där hon stod på knä och sög för glatta livet. Jag blev om möjligt ännu kåtare och flämtade.
Maria stönade och småskrek av våran behandling, det märktes att hon gillade det.