Han Besvarade Kyssen Ömt.

"Snälla sluta, jag kan inte hjälpa det!", säger hon.
- "Nej inget, jag bara..
Jag var inte sen med att lyda, nu satt vi båda på sängens kant och kollade på varann, hennes vackra blondra lockiga hår, hennes blåa ögon.
- "Hoppas det älskling!", frågar jag mig själv. , vi kysser varann snabbt, och jag blir genast superkåt. "Jag håller jag på med???

Jag säger till Linda att hoppa upp och lägga sig i sängen, hennes vita tunna tröja visade hennes kåthet när bröstvårtorna var styvna, jag var inte seg med att få se min nya flickvänn helt naken, och hon vart inte sen med att se sin flickvänn naken heller.

Jag drog snabbt ner hans vita kalsonger. Han besvarade kyssen ömt. Jag såg på Mats ben och kropp att hela hans kropp täckets av små små vattendroppar. Hans bröstkorg var stor och hård. Jag följde hans armar ut till hans väldiga händer som låg i mellan oss, vilande på min lår.

Men i alla fall: I kväll är han min och i morgon är det en annan dag. Mina fingrar var hårt greppade om hans lem, jag smekte honom ömt men bestämt. Jag böjde något på mitt och pussade honom lätt på läpparna. Han rös till när jag smekte honom runt naveln. Ner över axeln, jag kramade lätt om bicepsen.

Jag kände varje ådra som pulserade snabbt under hans gyllenbruna hud.

Tur att han hade en så stor kuk för annars så hade hon nog blivit avkastad.

Jag frågade Ville, med en liten baktanke att kanske Irma och han skulle kunna bli ett par, om han hade sätt en vackrare mogen kvinna än min väninna.

Efter de första sköna stötarna vaknade jag upp och såg hur våra gäster uppvaktade varandra med sina munnar i en 69:a.

Utan att tänka mig för drog jag upp ett ben på laven som jag satt på och kom på så sätt att blotta min renrakade fitta för min väninna. Jag såg hur Irma och Ville smekte varandras bara hud då de dansade förbi oss.

Irmas ritt på Villes kuk blev bara vildare och hennes bröst slängde fram och tillbaka, när dom inte fångades av hans längtande händer.