”glöm Inte Kalsingarna” Sade Hon Istället.

Bosse fortsätter att ömsom fingerpulla henne lätt, ömsom smeka henne över klitoris. Snart är hela hennes fitta fylld med gubbkuk och hon börjar rida honom.

Deras blickar möts och flinet på Bosses läppar går inte att ta miste på.
- Jag ska nog ta mig ett bad nu! Ibland trodde hon att det bara var en härlig dröm, men så brukade hon höra Bosses djupa andhämtning i örat och känna hur det var alldeles fuktig mellan benen.På några sekunder har Bosse knäppt upp dem och tagit ut kuken. De sitter tysta en stund medan de hör ett vagt ljud av vattnet som skvalar när badkaret fylls. Sedan smög sig Bosse in i sitt sovrum och kröp ner bredvid Margareta, som alltid sov lugnt ovetandes om vad hennes 17-åriga dotter fick vara med om…

Bosse var som sagt mån om att hålla deras lilla affär hemlig, men ibland blev han ovanligt djärv och kunde få för sig att klämma Jonna på brösten när Margareta stod med ryggen emot, eller smeka henne diskret över rumpan när hon stod och knöt skorna i hallen.
En kväll när de satt alla tre i soffan och tittade på film tog djärvheten över igen.

Plötsligt reser sig Margareta ur soffan, hon ska på toaletten, och det rycker till i Bosses hand men han låter den ligga kvar. Jag och Jonna kan plocka undan här, ha det så skönt!Situationen är oerhört upphetsande och Jonna känner hon hur våt hon är.
Satsen som kommer är gigantisk och Jonna kan inte svälja allt. Det slutade oftast med att Bosse sprutade massor av sperma ner i halsen på Jonna innan hon var tvungen att slicka av sina fittsafter från hans fingrar.

"Svärmor" på besök...

Vi påbörjade en våldsam ritt och eftersom jag redan hade kommit två gånger så var jag mer utthållig den här gången. Jag kan inte behärka mig själv, du gör mig så kåt. Hon tog tag i kuken och runkade den samtidigt som hon slickade över ollonet.Personen i fråga var min svärmor, en mogen kvinna i 50-årsåldern med vackert ansikte, fylliga bröst och långa vackra lår.Det här var helt sjukt, tänkte jag.
- "Jag tolkar det här som om du blir lite upphetsad av det här", sa hon retligt. Klockan hade passerat sex och jag var sliten efter jobbet.

- "Hej på dig du", sa personen på andra sidan tröskeln när jag öppnade dörren. Det här var helt sanslöst, det var bara inte sant, jag började närma igen. Stolen gled bakåt hela tiden och gjorde kraftiga repor i golvet.

På morsans jobb - del 1


Jag lyfte på benen för att dra av mig sockorna, men hon hejdade mig med en ”ajabaja” rörelse med ena handen. ”Glöm inte kalsingarna” sade hon istället. Hon ler saligt mot mig och särar på sina blygläppar, liksom för att retas med mig. Jag kom i fyra-fem långa strålar som sprutade in i hennes mun och ner i halsen på henne, då hon var i en nedåtgående rörelse när jag kom. Hon flyttar på sina fötter och särar på sina ben så att jag kan krypa upp mellan dem.
Jag såg henne djupt in i ögonen och undrade om jag drömde eller inte. De var svagt naturfärgade och satt åt runt hennes ben, precis som skinnet på en korv. Hon fortsätter att smeka sig självt, nu om möjligt ännu mer intensivt.