Det Var Svårt Att Undgå Ljudet Från Paret Som Älskade I Rummet Intill.

Jag smeker min lem över hennes ansikte, över hennes läppar. Örfilen är inte hård, den gör inte ont alls, men signalen är tydlig ”Förlåt Herre” snyftar hon fram..jag låter mina handflator tala, hennes vackra skinkor, tidigare bleka, nu röda och varma får ta straffet. Nu vet hon vad som skall komma, hon vet att jag älskar att tvinga in min kuk i en varm mun. ”Gapa stort, ner på alla fyra” Igen så lyder hon direkt. Jag börjar sakt föra in mina fingrar i henne samtidigt som jag slickar henne ömt och försiktigt. Hela hon vibrerar, hon är så blöt att det rinner ur henne, ner över mitt ansikte…hon får på nytt falla ner på alla fyra och ta emot smisk, samtidigt som jag masserar henne rytmiskt…som en duktigt slyna ber hon om lov, ber om att få komma.
Jag ser hur hon biter ihop för att inte snyfta högt, inte visa sig svag. Hona är ljuvlig, trots att jag märker att hon har svårt för att ta mig djupt så försöker hon innerligt att göra mig nöjd…det skall hon belönas för senare..denna ljuva kvinna.
”Ner på knä ” befaller jag med kort stämma.

Det var en lördag..

Det var inte så jag menade.Ingen aning! Det var en helt otrolig känsla att hon satt helt stilla och masserade min håra lem.

- Mia! Men innerst inne hoppades jag ju på att det var i min säng hon skulle sova.Vilken tjej det var. Om jag hade lust att träffa henne??

Stygga flickor får dem största

Mannen fortsatte att spruta sats efter sats rann nerför de jättelika brösten.Mannen droppade olja över Annas sagolikt stora bröst och hon lät honom massera dem samtidigt som hon runkade hans väldiga lem med en hand. Kvinnan hälsade och jag förstod av uttalet att hon var svensk. Hennes ben var läckert brunglansiga i de tunna nylonstrumporna och hon gick i högklackade sandaletter. Det var svårt att undgå ljudet från paret som älskade i rummet intill. Hon nådde nät och jämt runt sin väldiga byst och nöp i sina bröstvårtor samtidigt som hon lekte med de stora brösten mellan sina mulliga armar. Själv hade jag bara t-shirt och jeans.